Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor Kombucha

Professionele Kombucha etiketten van hoge kwaliteit

U krijgt méér met unieketiket.nl

  • bestel uw eigen ontwerp, maat en vorm
  • geschikt voor alle soorten flessen & verpakkingen
  • grote keuze materialen met veel afwerkingsmogelijkheden
  • hoogwaardige foliepreeg en reliëfdruk
  • express productie binnen 48 uur mogelijk
  • gratis verzending (EU)

Het materiaal

Kombucha is niet langer alleen een gezonde trenddrank uit Hollywood, maar is inmiddels al lang een polulaire drank in heel europa en maakt deel uit van een gezonde levensstijl voor een groot deel van de gezondheidsbewuste consument.

Etiketten voor kombucha hebben de taak om het product te identificeren en moeten, net als alle andere productetiketten, voldoen aan speciale vereisten. Tegelijkertijd moet de verpakking natuurlijk ook de gezondheidsbevorderende eigenschappen van kombucha weerspiegelen en de doelgroep aanspreken. De keuze voor het juiste materiaal is daarom essentieel.

Traditioneel worden papieren etiketten gebruikt in de drankenindustrie. Ook bij ons heeft u de keuze uit verschillende papiersoorten, met of zonder structuur, mat of glanzend – afhankelijk van de uitstraling die u aan uw kombucha-merk wilt geven. Maar er zijn meer opties, alternatief kunt u ook kiezen voor een folie-etiket. Dit heeft als extra voordeel dat het beter bestand is tegen vocht en opslag in de koeling. is. Of zoekt u een bijzonder duurzaam materiaal? Ook dat is geen probleem. Wat dacht u van ons graspapier, gemaakt van echte grasvezels?

Het ontwerp

Het ontwerp van de verpakking en het etiket moet het karakter en de smaak van de drank overbrengen naar de buitenwereld en zo een gezondheidsbewuste doelgroep aanspreken en vertrouwen bij hen creëren. Dat betekent: overtuigen met de “innerlijke waarden” en de natuurlijkheid van het product onderstrepen.

Naast het kiezen van het juiste materiaal zijn ook het ontwerp en de bedrukking belangrijke punten. Vaak zien we in de schappen vooral strakke no-label-looks met transparant materiaal en weinig opdruk. Maar een kleurrijk en opvallend ontwerp wordt ook steeds populairder: felle kleuren, komische stijl en opvallend design. Dankzij digitaal printen zijn labels supermakkelijk te personaliseren en te individualiseren. Ideaal als u uw etiket een heel speciale look wilt geven. Maak bijvoorbeeld elk etiket uniek met HP Mosaic, dat unieke grafische ontwerpen genereert om elk etiket een andere uitstraling te geven.

Welke look u ook kiest, bij unieketiket.nl produceren we uw etiketten voor kombucha in hoge kwaliteit en tegen eerlijke prijzen. Op verzoek bieden we ook express-productie binnen 48 uur.

De afwerkingsmogelijkheden

We bieden u veel verschillende afwerkingen om uw etiket dat tikkeltje extra te geven en de puntjes op de i te zetten. Een speciale blikvanger: onze blindpreeg. Het zorgt voor een buitengewone en hoogwaardige uitstraling. Kies voor een matte of glanzende foliepreeg (hot foil) in goud, zilver, brons of vele andere kleuren om uw label te onderscheiden van de concurrentie. U kunt ook geweldige visuele effecten bereiken met onze gedeeltelijke vernis. Wilt u uw label bijzonder goed bestand maken tegen vocht? Kies dan voor onze folielaminering, ook verkrijgbaar in mat of glanzend.

Geslaagde voorbeelden van afwerkingen:

Laat nu uw Kombucha etiket ontwerpen!

Uw drankje heeft dringend een etiket nodig, maar u heeft niet de knowhow of de middelen om creatief te worden en het drukbestand zelf te maken? Dan is onze ontwerpservice voor etiketten precies de juiste oplossing voor u. Eerst stelt u uw individuele ontwerppakket van soorten en ontwerpen samen. In de volgende stap vult u een briefing in met informatie over het product en uw wensen voor uw nieuwe label. Onze grafisch ontwerper neemt dan contact met u op om verdere vragen te beantwoorden en u te inspireren met een perfect etiketontwerp.

Meer over de ontwerpservice

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Wij zijn een onlinedrukkerij en persoonlijk advies is een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden en wijzen graag op mogelijkheden die misschien nog niet eerder zijn overwogen.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9:00 en 17:00 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Meer informatie:

Met eigen ogen zien hoe onze materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! Hierin vindt u:

  • onze meest gangbare materialen en afwerkingen.
  • kleine samples van de materialen om mee te testen: aanbevolen!.
  • handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer!

Materialenboek nu aanvragen

Wilt u er vooraf zeker van zijn dat uw etiketten worden gedrukt zoals u dat wilt?
Vraag dan eerst een proefdruk aan! U kunt daarmee beter beoordelen of het ontwerp goed tot z’n recht komt voor wat betreft papierkeuze en kleurgebruik. Bekijk welke optie bij u past:

Proefdruk bestellen

Weet u niet zeker of uw drukbestanden correct zijn aangemaakt? Bestel  onze drukbestandenservice en wij controleren uw bestanden op eventuele fouten. Zo weet u zeker dat uw etiketten gedrukt worden volgens uw wensen.
U kunt de bestandenservice los bestellen of u kunt de optie tijdens de bestelling van uw etiketten toevoegen aan de order.

Vragen? WiJ
helPen u graag!