Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten online laten drukken

Professionele labels op rol, hoge kwaliteit

De voordelen van unieketiket.nl:

  • makkelijk online bestellen
  • uitstekend drukkwaliteit
  • uw eigen ontwerp professioneel gedrukt
  • maat, vorm & materiaal zijn vrij te kiezen
  • personalisatie per etiket mogelijk!
  • goede prijs, zelfs voor kleine oplagen

Bereken nu uw etiketten

zelfklevende etiketten

Uw online drukker: unieketiket.nl

Etiketten dienen als visitekaartje voor uw producten. Vooral in tijden van digitalisering, waarin veel dingen online worden gekocht, wordt het uiterlijk van producten in de detailhandel steeds belangrijker. De verpakking zelf brengt de kwaliteit en exclusiviteit van uw producten over. Of het nu met een elegante folie druk, op metallic papier of met opvallende typografie is – u kunt de eerste indruk van uw product maken met een aantrekkelijk etiket dat voldoet aan de smaak van uw potentiële klanten. Dankzij digitaaldruk kunnen er ook talloze soorten en varianten van een label geproduceerd worden zonder grote extra kosten – voor specifieke regio’s, marketingdoeleinden of in verschillende talen. Wij kunnen uw gepersonaliseerde etiketten printen.

Etiketten drukken betekent voor unieketiket.nl dat wij u op elk moment op maat gemaakte oplossingen en gepersonaliseerde roletiketten in elke vorm en maat kunnen bieden. Het voordeel van etiketten op rol is dat ze zowel automatisch als handmatig verwerkt kunnen worden. U kunt onze zelfklevende labels eenvoudig online bestellen via onze handige calculator. Natuurlijk hebben we naast de standaardmaterialen nog vele andere papiersoorten en folies waaruit u kunt kiezen. Zoekt u een bijzonder etiket? Stuur een e-mail naar info@unieketiket.nl. Welk formaat, vorm, kleur of afwerking u ook nodig heeft voor uw labels, stickers of productetiket – wij maken graag een offerte op maat voor u!

Online etiketten printen - hoe werkt dat?

Het is mogelijk op info@unieketiket.nl. Het centrale element hier is onze online calculator: u kunt deze gebruiken om snel en eenvoudig de prijs voor uw zelfklevende etiketten op rol of A4 vel te berekenen, en ze meteen te bestellen. U kunt niet alleen direct de prijs voor uw etiketten te weten komen, maar u kunt bij de bestelling ook aanvullende specificaties voor uw bestelling opgeven, zoals de wikkelrichting, de maat van de rolkern of de buitendiameter van de rollen, en uw individuele zelfklevende etiketten snel en eenvoudig online bestellen in slechts een paar stappen.

Bestel snel en gemakkelijk online

De online calculator biedt u een selectie van onze standaard materialen en afwerkingen. Zodra u zich heeft geregistreerd bij unieketiket.nl, kunnen wij extra materialen en extra’s voor u activeren. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice en wij passen de calculator graag aan uw individuele wensen en eisen aan.

U kunt de huidige status van uw online bestelling controleren via uw persoonlijke klantenaccount, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw bestelling. U kunt in uw account, onder ‘mijn unieketiket’, ook een overzicht inzien van al uw huidige en eerdere bestellingen.

Wij laten u per e-mail weten wanneer de productie van uw etiketten is afgerond en de etiketten zijn verzonden. U kunt de zending live volgen met de trackingcode die u van ons ontvangt.

 

Exclusieve zelfklevende etiketten

Wilt u een exclusieve indruk maken op uw klanten? Labels met een luxueuze afwerking laten de hoge kwaliteit van uw producten zien. Zo zijn de speciale kenmerken van uw producten direct herkenbaar. Hoe vaak staan klanten niet voor de schappen van de supermarkt of scrollen ze door de lange lijsten van online shops – het is belangrijk om op te vallen in de massa en de klant binnen een enkele secondes te overtuigen. Met hoogwaardige afwerkingen kunt u precies dat doen!
Hier vindt u een overzicht van onze labelafwerkingen:

#1    Hier – u kunt ons materialenboek gratis bestellen, met alle papiersoorten en afwerkingen die u in de calculator vindt. Vul uw gegevens in en bekijk zelf onze materialen en afdrukkwaliteit.

#2    Hier – om direct naar het overzicht met onze proefdruk-opties te gaan. Voordat u een grote oplage bestelt, wilt u er vast en zeker van zijn dat uw etiketten er precies zo uitzien als u en uw grafisch ontwerpers voor ogen hebben.

#3    Hier – ga direct naar de calculator. Speel flexibel met verschillende oplagen, afwerkingen en materialen. Gebruik de duidelijke prijsberekening om uw eigen gepersonaliseerde offerte samen te stellen.

3 tips voor perfecte drukbestanden

#1 Zorg ervoor dat uw drukbestand helemaal in orde is en gereed voor druk voordat u de bestelling plaatst. Alleen een foutloos drukbestand zorgt voor vlotte orderafhandeling, een bevredigend drukresultaat en perfecte etiketten.

#2 Kies het materiaal waarop u uw labels wilt afdrukken zorgvuldig. Natuurlijk moet het uiterlijk van het materiaal voldoen aan uw wensen, maar denk ook aan zaken als hoe de etiketten bij u worden bewaard, en of er specifieke eisen aan het materiaal worden gesteld (zoals vochtbestendigheid, contact met olie, direct contact met voedsel, enz.)

#3 Neem contact met ons op! Als u vragen of twijfels heeft over de materiaalkeuze, het etiketontwerp of het drukken in het algemeen, voorzien wij u graag van informatie en zullen we uw vragen deskundig en betrouwbaar beantwoorden. Wij zorgen dat u makkelijk online kunt bestellen en bieden daarbij een professionele klantenservice voor al uw vragen!

Onze diensten om u te helpen

Om het bestelproces voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we een aantal diensten in ons assortiment:

#1 Drukbestandenservice – met onze drukbestandenservice kunt u uw drukbestanden professioneel laten corrigeren. Zo voorkomt u onaangename verrassingen tijdens het drukken en krijgt u een perfect etiket.

#2 Proefdruk – laat een proefdruk maken van uw etiket, gedrukt op onze echte drukmachines op het materiaal van uw keuze.  Zo kunt u het etiket beoordelen hoe het eindresultaat is vóórdat u een grotere bestelling plaatst.

#3 Ontwerpservice – Heeft uw label-ontwerp een revisie nodig of heeft u nog geen etiket? Onze unieke ontwerpservice biedt u de mogelijkheid om een van onze grafische ontwerpers een creatief en professioneel etiket te laten ontwerpen volgens uw ideeën, specificaties en wensen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Wij zijn een onlinedrukkerij en persoonlijk advies is een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden en wijzen graag op mogelijkheden die misschien nog niet eerder zijn overwogen.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een email sturen: info@unieketiket.nl,  wij adviseren u graag!

Misschien ook interessant

#1 Voer in de calculator de oplage, aantal soorten, materiaal, afwerkingen en het etiket formaat in.

#2 In de 2e bestelstap configureert u de rollen en geeft u wikkelrichting, roldiameter, afleveradres en eventuele opties op.

#3 Upload uw drukbestanden en rond de bestelling af.

#4 Hierna starten wij met de productie. U ontvangt uw etiketten binnen enkele dagen. U kunt de actuele status van uw bestelling op elke gewenst moment controleren in uw account bij op unieketiket.nl onder ‘Mijn Orders’.

Op onze pagina aanleverinstructies vindt u alle belangrijke informatie over hoe de drukbestanden moeten worden aangeleverd.

Met onze drukbestanden-assistent kunt u een template opvragen in uw etiket-formaat, als basis voor een correct drukbestand.

Met spoed uw etiketten nodig? .
Wij bieden een express service!
Bij voldoende druk-capaciteit kunnen we uw etiketten in 2 werkdagen produceren (voor een toeslag van 25% op de calculatorprijs).
Raadpleeg de verwachte leverdatum: zie hiervoor onze calculator: aan de rechterzijde vindt u de actuele leverdata voor normale- en express productie.

Vragen? WiJ
helPen u graag!