Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten laten drukken

door uw B2B-etikettenprinter unieketiket.nl

Hierom kiest u voor unieketiket.nl:

design etiketten op rol

Etiketten laten bedrukken: hoge kwaliteit & snel geleverd

Bij unieketiket.nl kunt u bedrukte zelfklevende etiketten van hoge kwaliteit bestellen op rol of A4 vel. Voor welke branche of product u ook een etiket nodig heeft, wij drukken uw etiketten snel, betrouwbaar gratis thuis geleverd. Op papier of folie, permanent hechtend of verwijderbaar, met of zonder extra afwerking – bij unieketiket.nl vindt u het ideale etiket en de beste oplossing voor alle toepassingen en bedrijfstakken.

Hoogwaardige afwerkingen voor uw etiketten

Maak van uw etiket een echte blikvanger: bij unieketiket.nl kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende afwerkingsopties. Wat dacht u bijvoorbeeld van foliedruk in goud, zilver of brons? U kunt bij ons kiezen voor traditionele warmfoliedruk, spotlak. Fraaie accenten in onder andere goud-, zilver- of hologram-folie.  Of een folielaminaat om het etiket extra te beschermen tegen vocht? Ga creatief aan de slag en til uw etiket naar een hoger niveau. Want: De eerste indruk in het schap telt en bepaalt of een klant voor uw product kiest of naar een product van de concurrent grijpt.

Etiketten op rol of A4-vellen

Bij unieketiket.n hebt u de keuze: worden uw etiketten op een rol of op een A4-vel gedrukt? Afhankelijk van welke optie u kiest, zijn er natuurlijk voor- en nadelen.

Het eerste belangrijke punt is hoe u uw etiketten verwerkt. Als de etiketten machinaal worden verwerkt, zijn roletiketten geschikt. Let bij het bestellen op de juiste wikkelrichting en de kerndiameter van de rol. Dit is de enige manier om een probleemloze verdere verwerking te garanderen.

Als u uw etiketten met de hand op het product aanbrengt, zijn zowel onze roletiketten als onze stickers op A4-vellen geschikt. Etiketten op vellen kunnen op dezelfde manier worden aangepast als etiketten op rol, maar worden geleverd op praktische A4-vellen.

Optimaal drukresultaat met perfecte drukbestanden

Om het bestellen van uw etiketten zo gemakkelijk mogelijk te maken en een perfect drukresultaat te garanderen, biedt unieketiket.nl u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze extra services:

#1  Drukbestandenservice – Onze drukbestandenservice kan ervoor zorgen dat uw drukgegevens professioneel gecorrigeerd en voorbereid worden. Zij controleren bijvoorbeeld of de afloop en de stanslijn correct zijn opgemaakt en of uw afbeeldingen van voldoende kwaliteit zijn. Hiermee zijn uw PDF-drukbestanden optimaal voorbereid voor druk.

#2 Proefdrukservice – Met onze Proefdrukservice kunt u zichzelf overtuigen van onze drukkwaliteit en ervoor zorgen dat alles er uiteindelijk naar wens uitziet. Wij drukken uw labelontwerp in onze ‘echte’ productieomgeving, op het materiaal van uw keuze.

#3 Ontwerpservice – Wilt u uw etiket (opnieuw) laten ontwerpen of hebt u nog geen etiketontwerp? Onze ontwerpservice biedt u de mogelijkheid om voor een vaste prijs een mooi etiket te laten ontwerpen.  Ons en professionele grafische ontwerpers maken een creatief labelontwerp, geheel  volgens uw specificaties en wensen.

#4 Drukbestanden-Assistent – Bij onze drukbestanden-Assistent kunt u een  template opvragen voor een correct drukbestand. Voer de parameters van uw etiket in, en wij verzenden de template als AI bestand per email. Open en bewerk de afdruksjabloon in Adobe Illustrator en exporteer het ten slotte als PDF.

Onze materialen

Bij unieketiket.nl kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende materialen: van papier tot folie, van transparant tot ondoorzichtig, met of zonder structuur – vind nu het juiste materiaal voor uw toepassing en uw product:

Bekijk onze materialenopties

Onze afwerkingen

Traditionele warmfoliedruk (hot foil), digitale spot-lak of een beschermende lak, of folielaminaat – geef uw etiket een extra afwerking en maak er een echte blikvanger van. Laat u inspireren door de mogelijkheden.

Bekijk onze afwerkingen

Makkelijk bestellen met onze online calculator

Bestellen bij unieketiket.nl is heel gemakkelijk met behulp van de online calculator. Voer de parameters in, kies de vorm en selecteer het materiaal en de afwerkingen. De prijs voor uw etiketten wordt direct weergegeven en rechts ziet u de verwachte leverdatum en staffelprijzen.

Vervolgens kunt u de prijsopgave per e-mail aan uzelf of aan uw klant toesturen óf de etiketten meteen in de volgende stap bestellen.

Naar de online calculator

Uw labels worden digitaal geproduceerd

Als u uw etiketten door ons laat drukken, produceren wij deze standaard digitaal. Dit betekent dat uw pdf-drukbestand rechtstreeks van de computer naar de digitale drukmachine wordt overgebracht. Wij hebben geen chemische drukplaten nodig, geen lange doorlooptijden, geen tijdrovende UV-uitharding van de inkt. Digitaal drukken met de machines uit de HP Indigo serie betekent een vermindering van afval, elektriciteitskosten en CO2-uitstoot. Drukken op milieuvriendelijke en FSC-gecertificeerde materialen draagt ook bij aan het duurzaam karakter van onze productie. Ecologisch verantwoord produceren bij unieketiket.nl betekent dat u  nergens op hoeft in te leveren! Zie ook onze pagina met alle duurzame materialen in ons portfolio.

Tools & Services:

Zien wat er allemaal mogelijk is? Laat u inspireren en bestel ons gratis materialenboek! Hierin vindt u:

  • onze meest gangbare materialen en afwerkingen.
  • kleine samples van de materialen om mee te testen: aanbevolen!
  • handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer!

Materialenboek nu aanvragen

Weet u niet zeker of uw drukbestanden correct zijn aangemaakt? Bestel onze drukbestandenservice en wij controleren uw bestanden op eventuele fouten. Zo weet u zeker dat uw etiketten gedrukt worden volgens uw wensen.

U kunt de bestandenservice los bestellen of u kunt de optie tijdens de bestelling van uw etiketten toevoegen aan de order.

Onze ontwerpservice voor etiketten biedt u de mogelijkheid om een professioneel etiket te laten ontwerpen door een van onze creatieve grafische ontwerpers. Geheel volgens uw specificaties en wensen en tegen een vaste prijs!!

Maakt u zelf het ontwerp? Hier vindt u tips en inspiratie:

 

Met spoed uw etiketten nodig? .
Wij bieden een express service!
Bij voldoende druk-capaciteit kunnen we uw etiketten in 2 werkdagen produceren (voor een toeslag van 25% op de calculatorprijs).
Raadpleeg de verwachte leverdatum: zie hiervoor onze calculator: aan de rechterzijde vindt u de actuele leverdata voor normale- en express productie.

Vragen? WiJ
helPen u graag!