Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Vraag & antwoord:
„Waar kan ik mijn drukbestanden uploaden?”

Wij drukken uw etiketten met digitale printers, hiervoor hebben wij een druk-klaar PDF-bestand van u nodig. U kunt uw bestand bij unieketiket.nl uploaden aan het eind van het bestelproces, nadat u op “bestellen met betalingsverplichting” heeft gedrukt.

Een correct opgemaakt drukbestand is cruciaal voor het digitale drukproces. unieketiket.nl is maakt zich daarom sterk om u te helpen om de drukbestanden perfect aan te leveren. We hebben daarvoor een aantal hulpmiddelen en diensten ontwikkeld om het voor u makkelijker te maken om drukbestanden op te maken en u te ondersteunen waar nodig:

#1 Om een correct drukbestand te creëren raden wij u aan om gebruik te maken van onze drukbestanden-assistent. Het werkt eenvoudig: u vult de vereiste parameters in die van toepassing zijn voor uw etiketten en wij maken een PDF-bestand aan. Wij sturen u het PDF-bestand per e-mail toe. U kunt dit bestand vervolgens openen in Adobe Illustrator of een vergelijkbaar programma en er uw drukwerkbestand van maken.

#2  Om u te helpen om zelf uw drukbestand te creëren hebben wij een overzicht gemaakt van alle aanleverinstructies.  U vindt hier alle belangrijke informatie over afloop, stanslijnen, foliedruk, preeg en waar u nog meer op moet letten bij het maken van het drukbestand.

#3    Weet u niet zeker of uw drukbestanden correct zijn opgemaakt? Of u krijgt het niet helemaal voor elkaar? Geen probleem! Onze drukbestandenservice controleert het bestand op fouten en corrigeert deze waar nodig. Voor dat wij gaan drukken ontvangt u van ons een digitale proef ter controle . Dit zorgt ervoor dat uw etiketten optimaal zijn voorbereid en het hele proces soepel verloopt, met een perfect resultaat.

#4Indien u vragen heeft over het laten drukken van etiketten of over drukbestanden kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag uw vragen en staan u met raad en daad bij.