Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Vraag van de week:
„Waar moet ik mijn drukbestanden uploaden?”

Wij drukken uw etiketten met behulp van digitale printers. hiervoor hebben wij een druk-klaar PDF-bestand van u nodig. U heeft de mogelijkheid om uw bestand bij unieketiket.nl te uploaden nadat u op “bestellen met betalingsverplichting” heeft gedrukt.

Een correct opgemaakt drukwerkbestand aanleveren is het allerbelangrijkste binnen het digitale drukproces. unieketiket.nl is niet alleen een drukkerij, maar ziet zichzelf meer als een probleemoplosser voor alles wat te maken heeft met het afdrukken en printen van bestanden. Daarom hebben wij een aantal hulpmiddelen en diensten ontwikkeld om het voor u gemakkelijker te maken om printbestanden te creëren en u te ondersteunen waar nodig:

#1 Om een correct drukbestand te creëren raden wij u aan om gebruik te maken van onze drukbestanden-assistent. Het werkt eenvoudig: u vult de vereiste parameters in die van toepassing zijn voor uw etiketten en wij maken een PDF-bestand aan. Wij sturen u het PDF-bestand per e-mail toe. U kunt dit bestand vervolgens openen in Adobe Illustrator of een vergelijkbaar programma en er uw drukwerkbestand van maken.

#2  Om een drukbestand te creëren hebben wij ook een overzicht gemaakt met hierin de aanleverinstructies hierin vindt u alle belangrijke informatie over afloop, stanslijnen en foliepreeg en waar u nog meer op moet letten bij het maken van het drukbestand.

#3    Weet u niet zeker of uw drukbestanden correct zijn opgemaakt? Geen probleem! Onze drukbestandenservice controleert het bestand op fouten en corrigeert deze indien nodig. Dit zorgt ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk kan worden verwerkt en het hele proces soepel verloopt.

 

Indien u vragen heeft over het laten drukken van etiketten of over drukbestanden kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag uw vragen en staan u met raad en daad bij.