Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Zelfklevende etiketten voor de industrie sector

Waarschuwingsetiketten, barcodes, en veel meer - op slijtvaste materialen

De voordelen van unieketiket.nl

  • hoge drukkwaliteit
  • vele materialen & afwerkingen
  • Zelfklevende etiketten op rol & A4-vel
  • Proefdruk mogelijk
  • Barcodes zoals EAN und QR
  • Voordelig, zelfs voor kleine oplagen
  • Spoedproductie mogelijk
  • Gratis verzending binnen de EU

technical-labels

Markeren en labelen

Etiketten zijn net zo divers als de producten die ze dragen. Tegelijkertijd betekent dit ook dat de eisen die de industrie en de consumenten stellen aan de producten, hun kwaliteit en de etikettering niet meer van elkaar kunnen verschillen. Industriële labels hebben een breed scala aan toepassingen en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als waarschuwingsstickers, voor inspectie en onderhoud, voor type- en productidentificatie, als barcode etiket of als verzendetiketten. Vooral in de industriële sector is een exacte drukweergave – zelfs onder de zwaarste omstandigheden – en een permanente kleefkracht belangrijk. Bij het kiezen van het juiste materiaal hangt het ook af van de eisen waaraan het label moet voldoen.

Speciale etiketten voor de industrie

Wordt het etiket blootgesteld aan bijzonder hoge of lage temperaturen? Komt het in contact met vocht of olie tijdens opslag of gebruik? Dan moet het bijzonder slijtvast zijn. Ook hiervoor biedt unieketiket.nl speciale oplossingen, zoals robuuste folie-etiketten, veiligheidsetiketten en etiketten met diepvrieslijm.

Ook veelgevraagd in de industrie zijn etiketten met speciale barcodes of streepjescodes, die vaak ook nummering bevatten. De professional heeft het hier over QR-codes, EAN-codes, DataMatrix-codes of EPC-codes. Wij kunnen al deze codes maken en bieden ook opeenvolgende nummering, zodat elk zelfklevend etiket een unieke code of nummer bevat. Dit is waar ons ultramoderne machinepark met digitale drukmachines van de nieuwste generatie van pas komt, want met klassieke drukplaten konden industriële etiketten alleen op een zeer tijdrovende en dure manier worden geproduceerd.

Industrieetiketten_Barcode

Thermotransferprinten voor industriële etiketten

Industriële etiketten worden voornamelijk gebruikt voor het etiketteren van allerlei producten. Bij verse producten moet de houdbaarheidsdatum vaak individueel worden afgedrukt. Wij bieden u de mogelijkheid om etiketten op rol  van hoge kwaliteit te ontwerpen, te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo en te leveren volgens uw ideeën. Vervolgens kunt u houdbaarheidsdata, EAN-codes of andere gegevens individueel afdrukken met uw thermotransferprinter. Natuurlijk kunt u bij unieketiket.nl ook blanco etiketten bestellen en deze zelf bedrukken met uw thermotransfer- of direct thermische printer. Onze klantenservice legt u graag uit welke materialen hiervoor geschikt zijn en welke mogelijkheden u heeft qua ontwerp. Wij beantwoorden uw vragen!

Maak gebruik van onze Proefdrukservice

Voor iedereen die nog niet weet van welk materiaal uw etiket moet worden gemaakt of welke afwerking bijzonder goed zou staan, biedt unieketiket.nl een proefdrukservice aan. Zo kunt u zich vooraf een beeld vormen van het drukresultaat van uw etiketten, het materiaal zien en voelen en uzelf overtuigen van onze drukkwaliteit.

Misschien ook interessant:

Meer informatie:

Onze etiketten-materialen zien, voelen én testen? Bestel ons gratis materialenboek! Dat geeft een goed idee van de mogelijkheden die er zijn voor wat betreft de diverse materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing. In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer! Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Weet u precies welk materiaal u nodig heeft en welke afwerkingen u wilt gebruiken voor uw etiketten? En heeft u daarnaast de drukbestanden al helemaal definitief? Gebruik dan onze online calculator om direct te berekenen wat uw etiketten gaan kosten. Na de prijsberekening kunt u aangeven hoe uw etiketten op rol moeten worden geleverd en andere zaken die belangrijk zijn voor de levering. Tot slot kunnen de drukbestanden met één upload naar ons worden verstuurd zodat wij de productie in gang kunnen zetten.

U weet niet zeker of uw bestanden correct zijn opgemaakt? Geen probleem! Wij kunnen uw bestanden gereed maken voor druk.

Afhankelijk van uw materiaalkeuze en afwerking, kunt u kiezen uit twee serviceopties: Smart (vanaf € 30 exclusief btw) of Pro (vanaf € 65 exclusief btw).
Selecteer bij de bestelling het passende correctiepakket en upload de drukbestanden. Wij doen de rest! Ons grafisch team controleert en corrigeert uw bestanden. Ter controle ontvangt u een digitale proef voor akkoord. Klik hier voor meer informatie over onze drukbestandenservice.

Vragen? WiJ
helPen u graag!