Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Blanco etiketten

Blanco etiketten voor alle branches

De pluspunten van unieketiket.nl

  • Individuele vormgeving
  • Vrije keuze in formaat en kleur
  • Groot assortiment papier en  folies
  • Kostenefficiënt, zelfs voor kleine oplages
  • Gratis verzending binnen de EU
  • Geschikt voor thermotransferprinters
  • Eenvoudige verdere verwerking
  • 48h-Express produktie

Wat zijn blanco etiketten?

Blanco etiketten zijn witte of gekleurde etiketten op rol zonder bedrukking voor individueel gebruik in uw productie.

Waar worden onbedrukte etiketten gebruikt?

Blanco etiketten worden overal gebruikt waar niet-uniforme producten moeten worden geëtiketteerd. Dit kunnen goederen zijn zoals levensmiddelen met verschillende gewichten en verschillende prijzen. Blanco etiketten worden geproduceerd als zelfklevende etiketten op rol.

Thermodirektdruck_Blankoetiketten

Hoe worden onbedrukte etiketten op rol verwerkt?

Blanco etiketten op rol kunnen ook mechanisch of handmatig worden aangebracht net zoals andere etiketten. Afhankelijk van het materiaal worden de etiketten met verschillende printers of handmatig bedrukt.

Wat zijn de voordelen van blanco etiketten?

Het grootste voordeel van blanco etiketten is de mogelijkheid om deze individueel te bedrukken. Vooral bij de productie en verpakking van levensmiddelen zijn onbedrukte etiketten zeer gewild. Ze maken het mogelijk om verschillende gewichten en prijzen aan te geven, bijvoorbeeld voor fruit, groenten of vleesproducten. Ze worden ook gebruikt in archieven of bibliotheken voor het markeren van media met verschillende barcodes. Ze kunnen ook handmatig beschreven worden. In het algemeen worden blanco etiketten op rol gebruikt wanneer een uniforme etikettering niet mogelijk is.

Van welk materiaal zijn blanco etiketten gemaakt?

Blanco etiketten worden gemaakt van papier of folie voor gebruik in speciale thermotransferprinters. Als u ongebruikelijke materialen voor uw etiketten zonder bedrukking nodig heeft, adviseert ons team u graag. Wij bieden papier en folies aan voor zowel thermische transferprinters als voor directe thermische printers.

In welke vormen zijn blanco etiketten verkrijgbaar?

Net als bij bedrukte etiketten is de verscheidenheid aan vormen bijna onbeperkt. Naast de standaardvormen vierkant, ovaal en rond zijn ook onregelmatige, unieke vormen conform de wensen van de klant mogelijk.  Indien u vragen hierover heeft vernemen wij die graag van u.

Niet-doorschijnende etiketten

Onze niet-doorschijnende etiketten zijn ideaal voor het afdekken van fouten of onjuiste informatie of het wijzigen van prijzen. Deze etiketten zijn 100% niet doorschijnend.

Wat zijn de levertijden voor onbedrukte etiketten?

Unieketiket.nl levert uw bestelling snel en op de afgesproken datum. Als het heel snel moet gebeuren, staat onze express-productieservice binnen maximaal 48 uur tot uw beschikking, zodat uw productie niet stil komt te liggen.

Barcode etiketten

Bij unieketiket.nl heeft u ook de mogelijkheid om een barcode toe te voegen aan uw etiket. U kunt ook vrij de vorm van het etiket voor barcode-etiketten kiezen. Bij het ontwerpen moet u er echter op letten dat de barcode duidelijk leesbaar is en dat het ontwerp niet te kleurrijk is.

Thermo directdruk

Bij unieketiket.nl heeft u ook de mogelijkheid om etiketten te bestellen van speciaal materiaal. Dit materiaal kunt u met uw thermische printer snel en eenvoudig thuis of op uw bedrijf  bedrukken. Of het nu gaat om blanco etiketten of met een ontwerp – voor het bestellen van etiketten van speciale materialen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Hij zal u uw mogelijkheden uitleggen en uw vragen snel en deskundig beantwoorden.

Zijn er contactpersonen welke mij kunnen adviseren over blanco etiketten?

Uiteraard adviseren wij u ook deskundig en gedetailleerd over het onderwerp blanco etiketten als u niet zeker weet welk materiaal, vorm of maat voor u geschikt is. De materiële kwestie is bepalend, bijvoorbeeld bij onbedrukte etiketten op rol voor voedselverpakkingen, zodat de goederen niet in contact komen met smaakbederf of mogelijk giftige stoffen.

Om een eerste indruk te krijgen, raden wij u aan onze gratis proefset aan te vragen voordat u etiketten bestelt zonder deze te bedrukken. Hierin vindt u talrijke papiersoorten en formaten om aan te voelen en uit te proberen. Heeft u zeer specifieke wensen, neem dan contact met ons op. Hoewel wij een online drukkerij zijn, is het persoonlijk advies aan onze klanten een doorslaggevend onderdeel van onze kwaliteitsfilosofie. U kunt ons telefonisch bereiken tussen 9.00 en 17.00 uur onder +31 (0)30 808 05 97 of per e-mail naar info@unieketiket.nl

Gratis proefset

Vraag onze gratis proefset aan en overtuig uzelf van de kwaliteit die unieketiket.nl u biedt. Test onze materialen en laat onze verfijningen een effect op u hebben. U kunt eenvoudig de voorbeeldetiketten op uw product plakken en testen of het betreffende materiaal geschikt is voor uw product en doel. Wilt u meer beeldmateriaal of etiketten van speciaal materiaal? Neem contact op met onze klantenservice.

Proefdrukservice

Houdt u niet van onaangename verrassingen? Wij ook niet! Daarom bieden wij u onze proefdrukservice aan: Wij drukken uw ontwerp op het door u gekozen etikettenmateriaal. Uw proefdruk doorloopt het reguliere drukproces om er zeker van te zijn dat u een reëel beeld krijgt van het eindresultaat. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw label er uit zal zien zoals u het wilt.

Express productie

Wij weten dat bedrijven hun etiketten vaak zo snel mogelijk nodig hebben. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om te kiezen voor express productie van uw etiketten. Als wij alle materialen op voorraad hebben en de drukcapaciteit beschikbaar hebben, worden uw etiketten binnen 48 uur geproduceerd. Als u daarnaast kiest voor onze express verzendingsservice, ontvangt u uw etiketten binnen 3 werkdagen.

Wat u ook kan interesseren:

Vragen? WiJ 
helPen u graag!

Mirjam Verlinden unieketiket.nl