Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Blanco etiketten

Blanco etiketten voor alle branches

De pluspunten van unieketiket.nl

  • Individuele vormgeving
  • Vrije keuze in formaat en kleur
  • Groot assortiment papier en  folies
  • Kostenefficiënt, zelfs voor kleine oplagen
  • Gratis verzending binnen de EU
  • Geschikt voor thermodirect of -transferprinters
  • Eenvoudige verdere verwerking
  • Express produktie

Wat zijn blanco etiketten?

Blanco etiketten zijn onbedrukte etiketten op rol of op A4 vellen, voor individueel gebruik in uw productie.

Waar worden onbedrukte etiketten voor gebruikt?

Blanco etiketten worden overal gebruikt waar niet-uniforme producten moeten worden geëtiketteerd. Dit kunnen goederen zijn zoals levensmiddelen met verschillende gewichten en verschillende prijzen. Ze kunnen ook handmatig beschreven worden of worden bedrukt met een speciale printer. Blanco etiketten worden geproduceerd als zelfklevende etiketten.

Thermodirektdruck_Blankoetiketten

Hoe worden onbedrukte etiketten op rol verwerkt?

Blanco etiketten op rol kunnen ook mechanisch of handmatig worden aangebracht net zoals andere etiketten. Afhankelijk van het materiaal kunnen de etiketten met verschillende printers of handmatig bedrukt. Als de etiketten bedrukt zullen worden met een speciale printer, informeer dan bij uw printerleverancier welke rolconfiguratie en welke maat rolkern moet worden toegepast.

Wat zijn de voordelen van blanco etiketten?

Het grootste voordeel van blanco etiketten is dat u de mogelijkheid heeft om deze individueel te bedrukken. Vooral bij de productie en verpakking van levensmiddelen worden onbedrukte etiketten veel toegepast. De etiketten kunnen met variabele gewichten en prijzen worden bedrukt, bijvoorbeeld voor fruit, groenten of vleesproducten. Ze worden ook gebruikt in archieven of bibliotheken voor het markeren van media met verschillende barcodes. Ze kunnen ook handmatig beschreven worden. In het algemeen worden blanco etiketten op rol gebruikt wanneer een uniforme etikettering niet mogelijk is.

Van welk materiaal kunnen blanco etiketten worden gemaakt?

Blanco etiketten kunnen worden gemaakt van papier of folie voor gebruik in speciale printers. Als u een bepaald materiaal voor uw etiketten nodig heeft, adviseert onze klantenservice u graag. Wij bieden papier en folies aan voor zowel thermische transferprinters als voor directe thermische printers.

Gratis materialenboek

Vraag ons gratis materialenboek aan en overtuig uzelf van de kwaliteit die unieketiket.nl u biedt. Het boek geeft een goed overzicht van de mogelijkheden die er zijn voor wat betreft de materialen en afwerkingen die wij bieden. Met de samples kan ook getest worden, zodat u er zeker van bent dat het juiste materiaal is gekozen voor de toepassing. Wilt u meer samples of voorbeelden van een specifiek materiaal? Neem contact op met onze klantenservice.

Thermo druktechnieken

Bij unieketiket.nl heeft u ook de mogelijkheid om etiketten te bestellen van speciaal materiaal geschikt voor thermische printers. Thermische printers zijn verkrijgbaar in Thermo-Direct en Thermo-Transfer.
Een Thermo-Direct printer werkt met een verwarmde printkop die direct, dus zonder inkt-lint op het papier drukt. Het etiketten materiaal hiervoor moet een speciaal hitte gevoelig papier zijn: in onze calculator is dit materiaal te vinden als ‘thermal-direct printpapier 70g.
Een Thermal-Transfer printer werkt met hitte in combinatie met een inkt-lint.
Het etiketten materiaal hiervoor moet een glad oppervlak hebben, ofwel gecoate papieren of kunststof materialen (PP of PE) met een lak komen in aanmerking, zoals ons glanzend papier 80 gr, mat papier 90 gr en PP glanzend wit. Deze materialen zijn te selecteren in onze calculator.

In welke vormen zijn blanco etiketten verkrijgbaar?

Net als bij bedrukte etiketten is de verscheidenheid aan vormen bijna onbeperkt. Naast de standaardvormen vierkant, ovaal en rond zijn ook maatwerk vormen mogelijk.  Indien u vragen hierover heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wat zijn de levertijden voor onbedrukte etiketten?

De verwachte levertijd van een bestelling komt, na het invullen van onze on-line calculator u in de calculator, direct rechts in beeld.
Heeft u uw etiketten heel snel nodig? Wij bieden een express-productieservice. Als we alle hulpmiddelen in huis hebben en voldoende capaciteit voor het drukken, kunnen we uw etiketten binnen 2 werkdagen produceren (tegen een toeslag van 25%).

Heeft u vragen over blanco etiketten?

Uiteraard adviseren wij u ook deskundig en gedetailleerd over het onderwerp blanco etiketten. Of het nu gaat om blanco etiketten of met een ontwerp – voor het bestellen van etiketten van speciale materialen kunt u altijd contact met ons opnemen.
U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Mogelijk ook interessant:

Vragen? WiJ
helPen u graag!