Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor bloemen en planten

Plantlabels

De voordelen van unieketiket.nl

Etiketten voor planten en bloemen

unieketiket.nl biedt zelfklevende etiketten op rol of A4 vellen die speciaal zijn aangepast voor de bloemen- en plantensector en voor het labelen van planten, bloemen en hun verpakking. Of het nu gaat om cadeau-etiketten, voor het dichtplakken van boeketten, prijskaartjes voor uw bloemen of andere plantlabels, onze etiketten kunnen 100% op maat worden gemaakt en individueel worden ontworpen volgens uw wensen. Etiketten op rol zijn bijzonder praktisch voor de dagelijkse werkzaamheden van bloemisten, vooral voor het afsluiten van de verpakking van boeketten met uw eigen gepersonaliseerde sticker.

We kunnen de etiketten voor uw bloemen en planten in alle maten en vormen drukken op het materiaal van uw keuze, met een afwerking die uw etiketten beschermt tegen vocht en er zelfs na veelvuldig gebruik niet versleten uitzien.

Is uw drukbestand gereed voor druk? Controleer het hier of voeg onze drukbestandenservice toe aan uw bestelling. We controleren  dan uw drukbestanden op technische fouten en corrigeren ze waar nodig. Zo bent u zeker van een tevredenstellend drukresultaat.

Uw eigen etiketten voor bloemen en planten

Geef uw bloemen en plantenetiketten een persoonlijk tintje door uw logo, een slogan of uw merkkleuren toe te voegen. Uw producten zijn zo uniek en doelgericht, met een persoonlijke sticker op uw bloemen- of plantenverpakking. Onderscheid u van de concurrentie met uw eigen etiketten en wordt direct herkend door uw klanten.

Bereken de prijs voor uw plantenlabels of stickers met onze online calculator. Selecteer oplage, formaat, materiaal en afwerking, bereken live en bestel direct online.

Onze materiaalaanbevelingen

Voor botanische toepassingen raden we weer- en temperatuurbestendige materialen aan, zoals onze polyethyleenfolie (PE-folie) en polypropyleenfolie (PP-folie). Het etiketten-materiaal Tyvek® is ook ideaal voor plantenlabels. Dit extra bijzonder materiaal is  gemaakt van HDPE met een papierachtige structuur. Het is hierdoor niet alleen fraai maar ook zeer slijtvast.

Voor de juiste materiaalkeuze en een goede beoordeling van onze materialen en afwerkingen, raden we u aan ons gratis materialenboek te bestellen.

In ons overzicht van veelgestelde vragen vindt u op unieketiket.nl antwoorden op (bijna) alle vragen over etiketten, materialen of het bestelproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Aanbevolen materialen

Afwerkingen

Mogelijk ook interessant:

Onze etiketten-materialen zien, voelen én testen? Bestel ons gratis materialenboek! Dat geeft een goed idee van de mogelijkheden die er zijn voor wat betreft de diverse materialen en afwerkingen. Met de samples kan ook getest worden, om er zeker van te zijn dat u het juiste materiaal kiest voor de toepassing.

Materialenboek aanvragen

Onze ontwerpservice voor etiketten biedt u de mogelijkheid om een professioneel etiket te laten ontwerpen door een van onze grafische ontwerpers volgens uw specificaties en wensen.

Meer informatie:

Ontwerpservice

U weet al welk materiaal uw voorkeur heeft, maar u weet nog niet zeker of het geschikt is voor de door u gewenste toepassing?
Wilt u 100% zeker zijn dat uw etiketten bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien?
Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Er zijn twee proefdrukopties beschikbaar. Bekijk welke optie bij u past. U heeft de proefdruk van uw etiketten snel in huis, zodat u de etiketten kunt testen op uw product voordat u een bestelling plaats voor grotere aantallen.

Vragen? WiJ
helPen u graag!