Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

3 Tips voor een perfect drukresultaat

Onze topprioriteit is het leveren van professioneel gedrukte etiketten van hoge kwaliteit aan onze klanten. Aan onze kant is onze drukkerij daar  helemaal op ingericht. Maar het slagen van elk drukwerk is ook afhankelijk van het aangeleverde drukbestand. We helpen u daarom graag bij het opmaken van een perfect drukbestand. We hebben daarvoor de volgende tips:

#1 Zorg ervoor dat het drukbestand is gemaakt volgens onze aanleverinstructies. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie voor  het correct omzetten van uw etikettenontwerp tot een perfect PDF drukbestand, waarmee we vervolgens uw etiketten probleemloos en met het beste resultaat kunnen drukken.

As u daarbij hulp nodig heeft: wij bieden meerdere services om u te helpen, zoals onze drukbestandenservice, waarbij onze specialisten uw bestanden controleren en ze vervolmaken. Met de drukbestanden-assistent  sturen we u een template in de maat van uw etiket en met een proefdruk kunt u een voorproefje krijgen van hoe de etiketten er uiteindelijk uit zullen zien.

 

#2 Kies zorgvuldig het materiaal waarop u uw etiketten wilt afdrukken. Afhankelijk van het product, het toepassingsgebied en de opslagomstandigheden moet het materiaal aan specifieke eisen voldoen. Dit zijn bijvoorbeeld vochtbestendigheid, betrouwbare kleefkracht bij contact met olie, een bijzonder duurzaam materiaal en nog veel meer.

Vraag voor inspiratie ons gratis materialenboek aan met vele van onze materialen en afwerkingen. Hiermee kunt u ook onze papieren en folies testen om een gevoel te krijgen welk materiaal geschikt is of misschien helemaal niet geschikt is voor uw toepassing.

 

#3 Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Als u vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn over materiaalkeuze, labelontwerp of drukken in het algemeen, geven we u graag informatie en beantwoorden we uw vragen deskundig en betrouwbaar. Onze persoonlijke klantenservice en contact met onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en vormen de hoeksteen van ons succes.