Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Kleine etiketten en stickers

De voordelen van unieketiket.nl

  • voor alle industrieën & producten
  • breed aanbod aan materialen
  • rond, hoekig of in maatwerkvorm
  • persoonlijk ontwerp volgens uw wensen
  • hoogwaardige afwerkingen
  • express productie mogelijk
  • 0€ verzendkosten (EU)

Bestel direct kleine etiketten

Kleine etiketten voor alle branches & producten

Of het nu gaat om gezichtsolie, crème, gembershot of pesto – veel producten uit allerlei sectoren worden verpakt in kleine flesjes, potjes of blikken. En deze kleine verpakkingen hebben ook een etiket nodig dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook betrouwbaar hecht en er niet afrolt. Tegelijkertijd moet de sticker natuurlijk groot genoeg zijn, zodat alle informatie over ingrediënten en fabrikant leesbaar op het etiket kan worden afgedrukt. We raden daarom een minimumformaat van 20 x 20 mm aan.

Etiketten in klein formaat - de materialen

Vooral belangrijk voor kleine verpakkingen: Het etiket moet goed blijven zitten en mag niet loslaten van het product. Daarom raden wij u aan om geen materialen met een zwaar gewicht te kiezen, zoals ons katoenpapier of ook het ongestreken papier met structuur.

De beste manier om uit te vinden welk materiaal geschikt is voor uw product en uw individuele toepassing is door ons gratis te bestellen materialenboek te raadplegen. Het bevat voorgestanste voorbeeldetiketten van onze standaardmaterialen, met van elk materiaal kleine samples waarmee getest kan worden. U kunt deze op uw product plakken en testen of het materiaal geschikt is voor uw toepassing.

Wij adviseren u graag over een geschikt materiaal in het door u gewenste formaat. Neem contact met ons op telefonisch (+31) (0)30 808 05 97 of stuur een e-mail naar info@unieketiket.nl. We vinden zeker de optimale oplossing voor uw persoonlijke toepassing.

Vrij in vorm & ontwerp

U kunt kleine labels individueel en vrij ontwerpen volgens uw eigen ideeën: Kies bijvoorbeeld voor een ronde, vierkante of een maatwerk vorm. Stickers met verschillende functies zoals sluitzegels, halsetiketten en banderollen zijn ook geen probleem. Van vorm tot bedrukking tot mogelijke afwerkingen – de keuze is aan u. Kleine etiketten kunnen ook uitstekend gepersonaliseerd en geïndividualiseerd worden, zoals met een unieke QR-code of een verschillende namen op elk label. Digitaal printen maakt het mogelijk! Er zijn geen speciale werktuigen meer nodig, het drukbestand wordt rechtstreeks naar de drukmachine gestuurd en met speciale software kan dit gecombineerd worden met een reeks verschillende namen of nummers. Elk etiket wordt hiermee dus uniek!

Releaselack

Voor etiketten op cilindrische verpakkingen is releaselak een efficiënt en nuttig alternatief voor meerlaagse etiketten. Deze lak geeft u een veel groter afdrukgebied dan de verpakking van uw product eigenlijk toelaat. Vooral handig voor kleine verpakkingen!  De toepassing met releaselak heeft als voordeel dat u veel informatie op uw etiket kwijt kunt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kleine ruimte of de grootte van de tekst.

Releaselak is een onzichtbare vernis op siliconenbasis die na het afdrukken wordt aangebracht. Het zorgt ervoor dat het etiket zich om zichzelf kan wikkelen zonder permanent te kleven. Dit betekent dat de overlappende elementen aan elkaar gelijmd kunnen worden en er meermaals weer afgehaald kunnen worden.

Folies en andere gladde materialen zijn het meest geschikt voor het gebruik van release lak. Door een transparant materiaal te gebruiken, kunt u de voordelen van releaselak combineren met die van sandwichdruk. Zo creëert u nog meer drukoppervlak op uw etiket.

Voor meer informatie over de optimale toepassing van releaselack kunt u contact opnemen met onze klantenservice en u door ons laten adviseren. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur op (+31) (0)30 808 05 97 of per e-mail aan info@unieketiket.nl.

Drukbestandenservice

Een correct en foutloos drukbestand is een voorwaarde voor een efficiënte en snelle verwerking van uw bestelling. Vraag uw ontwerper daarom om onze aanleverspecificaties voor drukbestanden toe te passen op uw etiketontwerp. Volg deze richtlijnen en u weet zeker dat het etiket er perfect uit zal zien.

Komt u er toch niet uit? Geen probleem, wij bieden een drukbestandenservice, mee te bestellen bij de opdracht. Onze professionele grafische medewerkers maken uw drukbestanden dan gereed voor druk!

Weet u precies welk materiaal u nodig heeft en welke afwerkingen u wilt gebruiken voor uw etiketten? En heeft u daarnaast de drukbestanden al helemaal definitief? Gebruik dan onze online calculator om direct te berekenen wat uw etiketten gaan kosten. Na het berekenen van de kosten kunt u verder in het bestelproces en kunt u de drukbestanden  uploaden.

Meer informatie:  uitleg over ons bestelproces.

Met spoed uw etiketten nodig? Wij bieden een express service! Als we alle werktuigen in huis en voldoende capaciteit hebben voor het drukken, kunnen we uw etiketten zelfs binnen 2 werkdagen produceren (tegen een toeslag van 25%).

Meer info:
Express productie