Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Efficiënt grote oplagen produceren met de HP Indigo 8000 Digital Press

unieketiket.nl biedt méér:

  • Productie van grote volumes met de HP Indigo 8000 Digital Press
  • 48 uur express productie
  • Gratis verzending in de EU
  • zeer goede prijs-prestatieverhouding
  • korte productietijd
  • eenvoudige personalisatie met digitale druk

Digitaal afdrukken maakt grote oplagen in topkwaliteit mogelijk

Bij unieketiket.nl worden uw etiketten digitaal gedrukt. Het drukbestand wordt rechtstreeks naar de drukmachine overgebracht. Drukplaten en lange doorlooptijden behoren tot het verleden. Digitaal afdrukken maakt vooral indruk met korte productietijden, schitterende kleuren, hoge resolutie, eenvoudige personalisatie en een afdrukkwaliteit die niet onderdoet voor offset. Dit biedt een groot aantal voordelen en mogelijkheden voor de moderne etikettenproductie.

Grote oplagen in uitstekende kwaliteit

Een van deze opties is de efficiënte productie van verschillende oplages. De HP Indigo 8000 Digital Press maakt het mogelijk om grote oplagen vanaf ongeveer 3000 strekkende meter te drukken. Met zijn twee druktorens produceert de pers twee keer zo snel als de Indigo 6600 en 6800, waardoor productie in de kortst mogelijke tijd mogelijk is en ook expressklanten met grote oplagen bediend kunnen worden. Tegelijkertijd blijft de flexibiliteit van digitaal drukken natuurlijk behouden en zijn snelle jobwissels en personalisatie ook mogelijk met de HP Indigo 8000.

De HP Indigo 8000 Digital Press completeert ons portfolio en geeft unieketiket.nl de middelen voor de toekomst. Dankzij de 8000 drukpers kunnen we zowel starters met kleine oplagen als grote klanten bedienen – kostenefficiënt en in uitstekende kwaliteit.

Bestel uw grote oplagen eenvoudig online

Bij unieketiket.nl bestelt u uw roletiketten via onze online calculator. Hier kunt u uw gewenste parameters invoeren en meteen de prijs van uw etiketten te weten komen. In de volgende stap kunt u de offerte per e-mail aan uzelf  toesturen of uw etiketten direct bestellen.

Drukbestandenservice

Voordat u uw grote oplage laat drukken, is een bestandscontrole geen slecht idee: onze drukbestandenservice controleert uw drukbestanden op eventuele fouten, corrigeert deze en stuurt u een digitale proef voor akkoord. Zo weet u zeker dat uw ontwerpbestanden correct zijn en dat uw etiketten er naar wens uit zullen zien.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Wij zijn een onlinedrukkerij en persoonlijk advies is een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden en wijzen graag op mogelijkheden die misschien nog niet eerder zijn overwogen.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9:00 en 17:00 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Meer informatie:

#1 Voer in de calculator de oplage, aantal soorten, materiaal, afwerkingen en het etiket formaat in.

#2 In de 2e bestelstap configureert u de rollen en geeft u wikkelrichting, roldiameter, afleveradres en eventuele opties op.

#3 Rond de bestelling af, waarna wij starten met de productie. U ontvangt uw etiketten binnen enkele dagen. U kunt de actuele status van uw bestelling op elke gewenst moment controleren op unieketiket.nl onder ‘Mijn Orders’.

Bereken nu uw prijs

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.

In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer!

Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Wij bieden een express service!
Bij voldoende druk-capaciteit kunnen we uw etiketten in 2 werkdagen produceren (voor een toeslag van 25% op de calculatorprijs).
Raadpleeg de verwachte leverdatum: zie hiervoor onze calculator: aan de rechterzijde vindt u de actuele leverdata voor normale- en express productie.

Vragen? WiJ
helPen u graag!