Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Vraag van de week: „Kleven jullie etiketten ook op hout?”

Veel houtsoorten hebben een zeer poreuze en mogelijk zeer ruwe oppervlaktestructuur. Voor een goede hechting moeten de etiketten, indien mogelijk, op gladde oppervlakken worden aangebracht. Dit zorgt voor een betrouwbare hechting van het etiket op uw ondergrond.

Afhankelijk van het door u beoogde doel en het toepassingsgebied kunnen wij uw ontwerp omzetten naar een geweldig mooi etiket. Wij sturen u graag gratis en vrijblijvend een proefset toe welke diverse materialen bevat. Ook is het mogelijk om voor u een testprint te produceren. Deze proefdruk doorloopt uw ontwerp het volledige productieproces. Beide opties bieden u de mogelijkheid om onze materialen te testen voor uw toepassing.

Houd u er bij het testen rekening mee dat de lijm op de achterzijde van het etiket pas na 1-2 dagen zijn volledige kleefkracht bereikt. Houd er ook rekening mee dat de etiketten over het algemeen niet geschikt zijn voor langer gebruik buitenshuis. Indien u etiketten buitenshuis wil toepassen neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u informeren welke materialen hiervoor wel geschikt zijn.