Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Verwijderbare etiketten

Verwijderbare labels met lijm op waterbasis

unieketiket.nl biedt méér:

Nu prijs berekenen

roll_labels

Waar worden verwijderbare labels voor gebruikt?

Verwijderbare labels kunnen overal voor gebruikt worden: voor promotiecampagnes, voor het verwerken van klachten, als klassieke productsticker of als decoratief label. De reden voor de flexibiliteit van verwijderbare labels is onze acrylaatlijm op waterbasis. Deze kan zelfs na lange tijd van veel oppervlakken worden verwijderd zonder resten achter te laten of het substraat te beschadigen. Dit maakt het ook makkelijk om het label opnieuw te plaatsen als er een fout is gemaakt bij het aanbrengen.

Afwasbare etiketten

Naast de verwijderbare, herpositioneerbare etiketten bieden wij ook afwasbare etiketten, de zogenaamde WLA-etiketten. Deze etiketten hebben een in water oplosbare lijm en kunnen ook van het product worden verwijderd zonder resten achter te laten met behulp van een loogbad.

Verwijderbare labels als speciale blikvanger

Om uw producten een extra verkoopstimulans te geven, zou u uw verwijderbare etiketten kunnen personaliseren. Bijvoorbeeld door verschillende namen, woorden of nummers op ieder afzonderlijk etiket te laten drukken of door een QR-code toe te voegen die naar een persoonlijke webpagina leidt. Deze toevoegingen lenen zich bijzonder goed voor promoties. Natuurlijk kan personalisatie ook worden gebruikt voor klassieke productlabels. Hoe en waarom u uw label ook wilt personaliseren, het zal uw klanten aanspreken waardoor u een speciale relatie met hen kunt opbouwen.

Vraag ons gratis stalenboek aan en krijg een overzicht van onze standaardmaterialen en -afwerkingsmogelijkheden. Op verzoek sturen we u graag nog meer voorbeeldetiketten van speciale materialen toe. Neem contact op met onze klantenservice: U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9:00 en 17:00 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, wij adviseren u graag!

Misschien ook interessant:

Op onze pagina aanleverinstructies vindt u alle belangrijke informatie over hoe de drukbestanden moeten worden aangeleverd.

Met onze drukbestanden-assistent kunt u een template opvragen in uw etiket-formaat, als basis voor een correct drukbestand.

Hulp nodig bij de opmaak van de drukbestanden?
Onze drukbestandenservice kan ervoor zorgen dat uw ontwerp-bestanden perfect worden opgemaakt volgens uw wensen én volgens onze eisen.
U kunt de bestandenservice los bestellen of u kunt de optie tijdens de bestelling van uw etiketten toevoegen aan de order.

Onze ontwerpservice voor etiketten biedt u de mogelijkheid om een professioneel etiket te laten ontwerpen door een van onze creatieve grafische ontwerpers volgens uw specificaties en wensen.

Met eigen ogen zien hoe onze materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! Hierin vindt u:

  • onze meest gangbare materialen en afwerkingen.
  • kleine samples van de materialen om mee te testen: aanbevolen!.
  • handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer!

Materialenboek nu aanvragen

Vragen? WiJ
helPen u graag!