Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Automatisering van etiketten-bestellingen

Speciale oplossingen voor geautomatiseerde bestellingen

Waarom unieketiket.nl?

  • Automatisering van bestellingen
  • Speciale oplossingen
  • Shopkoppeling mogelijk
  • Kostenefficiënt korte runs produceren
  • flexibele interfaces
  • Vereenvoudiging van de productieketen
  • Productie op aanvraag

De automatisering van processen in bedrijven neemt steeds meer toe. Niet alleen de productie wordt steeds meer geautomatiseerd, maar ook op andere gebieden richt men zich op het vereenvoudigen van de productieketen met flexibele software en automatiseringsoplossingen.

Bij unieketiket.nl heeft u, als grote besteller bij unieketiket.nl, de mogelijkheid om uw bestelproces te automatiseren en dus te versnellen. Deze oplossing is met name geschikt voor klanten die dagelijks kleine aantallen nodig hebben of die direct vanuit hun winkel bestellingen willen genereren zonder elke keer een handmatige bestelling te moeten aanmaken. Heeft u bijvoorbeeld 50 bestellingen of 100 etiketten per dag nodig, verdeeld over verschillende soorten? Dan zijn onze automatiseringsoplossingen precies goed voor u:

Integratieopties

#1   Voorgeconfigureerde bestelling – Hier hoeft u slechts enkele, veranderbare parameters op te geven, zoals de afmetingen van het etiket. Dit verkort het bestelproces via de calculator.

#2   Shopverbinding – Geautomatiseerde overdracht van gegevens van uw winkelsysteem (bijv. Shopware, Magento of Shopify) naar ons systeem. Hier zijn we absoluut flexibel & onafhankelijk – welk winkelsysteem u ook kiest.

#3    Hot folder – u voert gegevens in (bijv. in .xml- of .csv-formaat) en wij genereren hieruit op gezette tijden nieuwe jobs.

#4    Volledige automatisering – communicatie via flexibele interfaces. De taken worden hieruit automatisch gegenereerd.

#5     ERP-verbinding – Directe verbinding met uw ERP-systeem. U onderhoudt de gegevens en de overdracht naar ons is volledig geautomatiseerd.

#6     Geen geschikte oplossing? Neem contact met ons op en wij vinden de optimale oplossing voor uw vereisten.

Flexibele oplossingen met digitale druk

Productie op aanvraag kan kostenefficiënt worden geïmplementeerd dankzij digitaal afdrukken. Snelle jobwijzigingen of kleine oplagen zijn geen probleem, aangezien het drukbestand rechtstreeks naar de pers wordt overgebracht en drukplaten niet langer nodig zijn. Minder afval en kortere doorlooptijden met maximale kwaliteit zijn het resultaat.

Wij bieden u graag geautomatiseerde en op maat gemaakte oplossingen die precies zijn afgestemd op uw labelbehoeften. Zo kunt u profiteren van de voordelen van digitaal afdrukken en uw interne workflows vereenvoudigen en versnellen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer automatiseringsmogelijkheden dan hierboven genoemd. Neem gewoon contact met ons op en wij vinden de ideale oplossing voor uw eisen en behoeften.

Meer informatie:

Bij ons worden uw zelfklevende etiketten op rol geproduceerd met digitale drukmachines. De voordelen hiervan zijn onder andere snelle jobwissels en kortere verwerkingstijden. Tegelijkertijd is de afdrukkwaliteit vergelijkbaar met offset.

Bij unieketiket.nl hechten wij veel belang aan de klantenservice en de tevredenheid. In de rubriek “Over ons” kunt u de mensen achter unieketiket.nl leren kennen. Wij helpen u graag en beantwoorden uw vragen vakkundig en tot in detail

Er worden veel technische en speciale termen gebruikt in de ‘etikettendrukkers wereld’. In onze verklarende begrippenlijst leggen we de meest voorkomende termen uit.

Komt u toch nog een onbekende of onduidelijke term tegen? Stuur ons een een email: info@unieketiket.nl,

Tools & Services

Met onze online calculator kunt u gemakkelijk zelf uw roletiketten berekenen en direct bestellen. Een video legt stap voor stap uit hoe bestellen via de calculator werkt.

Wilt u 100% zeker zijn dat uw etiketen bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Er zijn twee proefdrukopties beschikbaar. Bekijk welke proefdruk-optie bij u past.

Naast het produceren van maatwerk zelfklevende etiketten in diverse uitvoeringen: van eenvoudige stickers tot chique labels met luxueuze afwerkingen, bieden we een reeks aan extra services rond om ons portfolio, om het onze klanten makkelijker te maken.

Hier vindt u een overzicht van al onze services.

Vragen? WiJ
helPen u graag!