Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Bouwstenen voor de opmaak van uw drukbestand

Weet u niet zeker hoe u uw drukbestand moet opmaken? Onze modules bieden hulp

Om u een overzicht te geven van alle informatie en service rond de opmaak van uw drukbestanden, hebben we hier een al onze  opties opgesomd om de totstandkoming van de drukbestanden voor uw etiketten makkelijker te maken.

Boek een van onze pakketten voor het opmaken of ontwerpen van drukbestanden of bezoek onze pagina’s met relevante informatie of download ons infoblad met de belangrijkste zaken die u moet weten voor de perfecte opmaak van uw drukbestanden.

Drukbestandenservice

DrukbestandenserviceDrukbestandenservice_grijs

Laat uw drukbestanden controleren
en professioneel aanpassen.

 

Bestandstemplate in PDF

BestandstemplateBestandstemplate_grijs

Maak een foutloos drukbestand op basis van van een PDF-sjabloon op maat en stapsgewijze instructies.

 

Ontwerpservice

OntwerpserviceOntwerpservice_grijs

Onze designers kunnen een creatief en professioneel etiketontwerp voor u maken.

 

Infoblad voor de opmaak van uw drukbestanden

InfobladInfoblad_grijs

Download ons informatieblad met een overzicht van de aanleverinstructies die u nodig heeft om perfecte drukbestanden te kunnen opmaken.

 

Kiest u ervoor om uw etiketten bij unieketiket.nl te bestellen? U plaatst uw bestelling heel eenvoudig online via de calculator. Na het bestellen kunt u uw drukbestanden direct uploaden.

 

Wilt u er zeker van zijn dat uw etiketten eruit zien zoals gepland? Bestel dan van een van onze proefdruk-pakketten. U kunt kiezen tussen de Basic- en Premium-optie.

 

Hebt u advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice. U kunt ons telefonisch bereiken via (+31) (0)30 808 05 97 of per e-mail naar info@unieketiket.nl. Wij geven u graag advies!