Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Vraag & Antwoord:
„Zijn er nog meer materialen beschikbaar naast de in de calculator getoonde materialen?”

In onze online calculator zijn een aantal verschillende soorten materialen opgenomen die wij standaard op voorraad hebben. Met deze materialen kunnen wij het grootste gedeelte van de vraag van onze klanten invullen. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor papier of folie, papier met structuur of juist gestreken papier, permanent klevende etiketten of eenvoudig afneembare folie. Maar ook vindt u onder in de lijst een aantal speciale materialen voor toepassingen in de categorieën ‘makkelijk verwijderbaar’, ‘(in water met loog) oplosbare lijmen’ en ‘Plus materialen (voor gebruik in ijsemmers.

Naast de meest gebruikte speciale materialen hebben wij nog meer speciale materialen beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan materiaal voorzien van lijmsoorten met speciale eigenschappen zoals die bijvoorbeeld wordt toegepast bij diepvriesetiketten, zwaardere papiersoorten of kraftpapieren etiketten met een bijzondere structuur.

In ons gratis materialenboek vindt u een aantal voorbeelden van onze standaardmaterialen voorzien van enkele praktische- en  enkele luxere afwerkingen. Hoogstwaarschijnlijk zit het door u gewenste materiaal voor uw labels in ons materialenboek. Toch niet?

Zoekt u iets speciaals, zoals  een speciaal materiaal of een speciale afwerking, neem dan contact op met onze klantenservice.
Wij adviseren u graag over materialen en kunnen deze ook in uw online calculator voor u beschikbaar maken, mits u een account bij ons heeft.

Misschien ook interessant: