Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Vraag van de week:
“Hoe kan ik bij unieketiket.nl bestellen?

Bij unieketiket.nl bestellen is vrij eenvoudig. U gebruikt hiervoor de online-calculator op onze website. Hieronder leggen wij stap voor stap het bestelproces aan u uit:

  1. Vul in het veld “Totaal” het door u gewenste aantal etiketten in. Dankzij het digitale drukproces zijn ook kleinere oplages mogelijk.
  2. Geef in het veld Verschillende soorten drukken in hoeveel verschillende varianten u wilt laten drukken. Zolang het formaat en het materiaal van de etiketten hetzelfde is, kunt u meerdere varianten in één keer bestellen. Doordat hierdoor de oplage groter wordt is dit kostentechnisch interessant. De prijs per etiket zal lager worden. In het verdere bestelproces geeft u aan hoeveel labels u van elke type nodig heeft.
  3. Bij de volgende stap kunt u de afmetingen van uw etiket(ten) in mm invoeren.
  4. Selecteer vervolgens het door u gewenste materiaal.
  5. Hierna heeft u de mogelijkheid om de afwerking en veredeling van uw etiketten op rol te configureren.
  6. Kies de vorm van uw etiketten. Hier kunt u kiezen uit rechthoekig, rond of uw eigen individuele vorm. Let op uw etiket dient minimaal 20 x 20 mm groot te zijn.
  7. Bij het configureren van de rol kunt u ook specificaties opgeven met betrekking tot de wikkelrichting, kerndiameter van de rol en de buitendiameter van de rol.
  8. Nadat u uw drukbestand(en) heeft geupload en de bestelling heeft gecontroleerd en bevestigd worden de etiketten doorgaans binnen 6-8 werkdagen geleverd. Op mijn unieketiket.nl kunt u de status van uw bestelling live volgen.

 

Voor een gedetailleerd overzicht van de eisen waaraan uw drukbestand aan moet voldoen, verwijzen wij u graag naar ons informatieblad over de aanlevering van drukbestanden. Een correct aangeleverd drukbestand zorgt ervoor dat wij u bestelling snel en zonder problemen kunnen verwerken.

Vanzelfsprekend kunt u uw vragen altijd voorleggen aan onze medewerkers van onze klantenservice. Ook voor speciale aanvragen kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken van 9.00 tot 17.00 uur op  +31 (0)30 808 05 97 of per mail naar info@unieketiket.nl.