Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Hologramfolie voor heel speciale etiketten

Hologram folie: geen Star Trek-technologie

In de klassieke, natuurkundige betekenis is een hologram een driedimensionale projectie van een object. Het afgebeelde object lijkt letterlijk in de ruimte te zweven. Tot nu toe waren hologrammen meer bekend uit sciencefictionseries, maar nu zijn ze (in het echt) in de wereld van de etiketten-druk beland en dat moet je zien!

Hoewel de hologramfolie je product geen magische vliegende krachten geeft, kan het er wel voor zorgen dat je product bijzonder opvalt tussen de massa-artikelen van de concurrentie.

De nieuwe speciale folie is een klassieke warmfoliedruk (aka foliepreeg, aka hot foil). Wij brengen deze folie met hitte en druk aan op je etiketten. Of het nu gaat om tekst, vlakken of lijnen – jij bepaalt welke delen van je etiket je wilt highlighten met de holo-folie.

Hologramfolie in twee verschillende versies

Bij unieketiket.nl  kun je de hologramfolie in twee verschillende versies krijgen: Als transparante-folie en met een zilver-metallic achtergrond.

Om ervoor te zorgen dat de transparante folie tot zijn recht komt, is het belangrijk om in het etiketontwerp kleur te gebruiken onder de plekken waar de hologramfolie komt. Met een witte achtergrond zal het effect van de holo-folie namelijk nauwelijks zichtbaar zijn. Met een gekleurde achtergrond krijg je wél een mooi effect: de holografische glans glinstert dan met veel kleur, afhankelijk van hoe het licht erop valt.

Hologramfolie_transparant-Blog

Bij zilver-metallic hologramfolie is een kleur onder de folie niet nodig. Deze versie holo-folie is ondoorzichtig metallic zilver is met een holografische glans. Deze folie bedekt daarmee  het er onderliggende deel van het etiket.

Hologramfolie_zilver

Voorbeelden, een offerte of informatie nodig?

We sturen je graag samples van de hologramfolies of maken een offerte op maat voor je etiketten. We geven je ook graag persoonlijk advies over al onze mogelijkheden! Of heb je specifieke vragen over een huidig product of project?

Vraag het onze klantenservice!

telefonisch (+31) (0)30 808 05 97

of per e-mail:  info@unieketiket.nl.

Of vraag direct ons materialenboek aan met daarin (onder andere) een voorbeeld van de transparante hologramfolie.