Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Plus etiketten materialen – geschikt voor ijsemmers

Bij de keuze voor een etikettenmateriaal is niet alleen het uiterlijk doorslaggevend, maar ook functionele aspecten zoals de kleefkracht van een materiaal kunnen belangrijk zijn. Afhankelijk van de branche of toepassing kan een label ook aan speciale eisen moeten voldoen, zoals bestendigheid tegen vocht of olie, of betrouwbare hechting, ook bij lage temperaturen. En unieketiket.nl heeft de ideale oplossingen voor deze en andere speciale eisen.

Onze Plus-papieren bieden de oplossing voor het probleem dat kan ontstaan als een fles in een ijsemmer gepresenteerd wordt: het etiket kan loskomen van de fles. De speciale Plus materialen zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor het etiketteren van wijnflessen en hoogwaardige producten zoals sterke dranken, champagne en delicatessen. Technisch bestaat de oplossing uit een PET-versterking tussen de lijmlaag en het bovenmateriaal. Dit minimaliseert het risico op kreuken en verbetert de prestaties in natte omstandigheden. Plus materialen zijn daarom ideaal voor champagne, wijn, sterke drank en andere producten die gekoeld worden of in ijsemmers worden gepresenteerd.

We bieden de volgende Plus materialen:

– Papier mat gestreken wit (PET-versterkt, voor in ijsemmer) 125g (FSC® Mix Credit)*

– Natuurpapier met structuur creme-wit (PET-versterkt, voor in ijsemmer) 125g (FSC® Mix Credit)*

– Papier Premium mat wit (PET-versterkt, voor in ijsemmer) 121g (FSC® Mix Credit)*

– Rustique Blanc (PET-versterkt, voor in ijsemmer) 125g (FSC® Mix Credit)*

– Tintoretto Gesso H+O (PET-versterkt, voor in ijsemmer) 95g (FSC® Mix Credit)

– Parelmoer papier (PET-versterkt, voor in ijsemmer) 217g (FSC® Mix Credit)

De met *) gemarkeerde papieren hebben we ook als standaardmateriaal, dus zonder de PET-versterking.

We sturen u graag monsters van onze Plus materialen en kunnen deze ook in uw online calculator voor u beschikbaar maken, mits u een account bij ons heeft.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een email sturen: info@unieketiket.nl, voor al uw vragen.