Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Kerstetiketten, kerstlabels en kerststickers

Voor kerst- acties, -campagnes en -producten voor alle sectoren

unieketiket.nl biedt méér:

  • Eenvoudige & individuele personalisatie van uw etiketten
  • ideaal voor acties en campagnes
  • hoogwaardige afwerkingen
  • grote selectie papier & folies
  • persoonlijke & competente Klantenservice
  • gratis verzending (EU)

Nu prijs berekenen

Kerst_label_GIN_goud

Stickers voor kerstcampagnes, producten en acties

Of het nu gaat om gepersonaliseerde relatiegeschenken met de namen van uw klanten of personeel, of feestelijke kerstetiketten voor een speciale editie van uw product – kerststickers en -etiketten zijn veelzijdig inzetbaar en zetten uw product tijdens de feestdagen vakkundig in de kijker. Perfect voor een kerstmarketingcampagne.

U kunt uw creativiteit de vrije loop laten bij het ontwerpen van uw kerstetiketten en -stickers: Van de materiaalkeuze, vorm en grootte tot het aangepaste ontwerp. Wij drukken uw etiketten geheel volgens uw specificaties.

Speciale kerst-editie van uw etiket

Etiketten in kerstsfeer

Met kerst mag alles glimmen en glanzen. Om ook uw stickers en labels in kerstsfeer te brengen, kunt u kiezen  uit  metallic materialen en afwerkingen.

Kies bijvoorbeeld voor ons zilverkleurige papier of zilverkleurige folie en met kleuren druk veranderen wij uw sticker in goud, of koper of metallic rood of groen. Als u zorgt voor het juiste ontwerp, doen wij de rest.

Een papieren etiket kunnen we ook verfraaien met metallic glans. Kies daarvoor voor ambachtelijk foliepreeg of voor onze digitale (koud) folie opties.

Kerststickers - individueel of persoonlijk

U wilt uw feestelijke labels of stickers personaliseren? Op elke sticker een andere naam, een ander woord of een uniek nummer? Dat is mogelijk! Onze moderne digitale machines zijn er klaar voor!

We kunnen uw etiketten makkelijk individualiseren en personaliseren. Naast variërende namen, is het mogelijk om  verschillende QR- of barcodes, oplopende nummering of – als u het echt ongewoon wilt – elementen voor augmented reality teoe te passen op uw etiket. Het is daarnaast ook mogelijk om variërende ontwerpen in één bestelling te combineren, op voorwaarde dat het formaat, het materiaal en de afwerking identiek zijn.

Zelfklevende kerstetiketten

Zelfklevende labels en stickers zijn gemakkelijk op een product aan te brengen. Afhankelijk van hoe u uw etiketten in het verdere proces wilt aanbrengen, adviseren wij productie op rol of op A4-vellen:

Etiketten op rol zijn de ideale oplossing voor machinale verwerking en kunnen volledig aan uw specificaties worden geleverd: U bepaalt de grootte van de rolkern, de maximale buitendiameter van de rol, het aantal etiketten per rol en ook de wikkelrichting. Dit betekent dat de zelfklevende etiketten op rol zonder problemen op uw product aangebracht kunnen worden.

Productie op A4-vellen is ideaal als u de etiketten met de hand op het product aanbrengt, aangezien vellen etiketten niet machinaal verwerkt kunnen worden. Productie op A4-vellen kan ook de moeite waard zijn voor kleine oplagen.

Een extra afwerking maakt van elk etiket een blikvanger. Het maakt niet uit of het om een etiket voor drank, een label voor levensmiddelen of een sticker voor een kerstpromotie gaat. Bij unieketiket.nl kunt u kiezen uit een breed scala aan afwerkingen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Wij zijn een onlinedrukkerij en persoonlijk advies is een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden en wijzen graag op mogelijkheden die misschien nog niet eerder zijn overwogen.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een email sturen: info@unieketiket.nl,  wij adviseren u graag!

Onze tools & Services

Met eigen ogen zien hoe onze materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! Hierin vindt u:

  • onze meest gangbare materialen en afwerkingen.
  • kleine samples van de materialen om mee te testen: aanbevolen!.
  • handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer!

Materialenboek nu aanvragen

Op onze pagina aanleverinstructies vindt u alle belangrijke informatie over hoe de drukbestanden moeten worden aangeleverd.

Met onze drukbestanden-assistent kunt u een template opvragen in uw etiket-formaat, als basis voor een correct drukbestand.

Weet u niet zeker of uw drukbestanden correct zijn aangemaakt? Bestel onze drukbestandenservice en wij controleren uw bestanden op eventuele fouten. Zo weet u zeker dat uw etiketten gedrukt worden volgens uw wensen.

U kunt de bestandenservice los bestellen of u kunt de optie tijdens de bestelling van uw etiketten toevoegen aan de order.

Onze ontwerpservice voor etiketten biedt u de mogelijkheid om een professioneel etiket te laten ontwerpen door een van onze creatieve grafische ontwerpers volgens uw specificaties en wensen.

Vragen? WiJ
helPen u graag!