Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Stickers voor uw producten

snel gedrukt, hoge kwaliteit

De voordelen van unieketiket.nl

Nu prijs berekenen

Planche-A4-Vs-Rouleau

Individuele kleuren, vormen en afwerkingen voor uw stickers

Heeft u stickers nodig van folie of papier? Voor (verwijderbare) flesetiketten, reclamestickers, product- of bedrijfsstickers?
Als professionele etikettendrukkerij produceren wij etiketten en stickers in vele soorten en maten. Wij drukken uw etiketten – vierkant, rond of in een maatwerkvorm. Kies tussen verschillende papiersoorten en folies. Ook transparante etiketten voor een No Label Look zijn geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van zelfklevende roletiketten in digitale druk, maar ook etiketten op A4-vellen of natlijmetiketten behoren tot ons portfolio. Daarnaast heeft u verschillende mogelijkheden om uw etiketten een extra afwerking te geven: foliepreeg in diverse metallics en kleuren, beschermende lak of folielaminaat, beide in mat of glans. De keuze is aan u: van witte of transparante folie tot ongestreken structuurpapier.

Als u al weet wat u nodig heeft en op welk materiaal u uw stickers wilt laten drukken, bereken dan zelf de prijs met onze calculator. Komt u er niet uit? Stuur dan gerust een email aan info@unieketiket.nl met alle vereisten en uw drukbestand en wij zullen u adviseren. Wij stellen graag een individuele offerte voor u op. Gebruikt u onze calculator, selecteer dan de oplage, en eventueel het aantal soorten met dezelfde specificaties: het formaat, het materiaal en de afwerking. Bij de bestelling kunt u de rolconfiguratie opgeven: zoals wikkelrichting en het aantal etiketten per rol, de kerndiameter van de rol en nog veel meer. Vanuit de calculator kunt u de prijs als offerte per email verzenden aan uzelf of aan uw klant, voordat u een bestelling plaatst. Nadat u de bestelling met succes heeft geplaatst op onze website, kunt u direct uw drukbestand uploaden. Na afronding van de bestelling heeft u uw stickers binnen enkele werkdagen in huis!

Etiketten op rol

Standaard produceert unieketiket.nl uw etiketten op rol – ideaal voor machinale verwerking in uw productie. U bepaalt niet alleen het materiaal, het formaat en het ontwerp van uw stickers op rol, maar ook de wikkelrichting en de diameter van de rol. Zo krijgt u professioneel geproduceerde etiketten die u gemakkelijk en zonder complicaties kunt verwerken.

Etiketten op A4 vellen

Ideaal voor kleine oplagen en handmatige toepassing: onze etiketten op A4-vellen. Net als bij onze roletiketten bent u vrij om de vorm en het ontwerp van uw stickers te kiezen. Alleen extra afwerking is helaas niet mogelijk. Meer informatie over onze etiketten op A4-vellen: klik hier

Welk materiaal is geschikt voor stickers?

Bestel vandaag nog ons gratis materialenboek om een eerste indruk te krijgen van onze drukkwaliteit en materialen. Ook voor uw stickers hebben wij het juiste materiaal!

Gratis materialenboek bestellen

COMING SOON! Tutorials voor het opmaken van uw drukbestand

Als uw etikettendrukker is het voor ons bijzonder belangrijk om het bestellen van uw stickers en etiketten zo gemakkelijk mogelijk te maken. In onze tutorials leggen we stap voor stap uit hoe u uw afdrukgegevens correct aanmaakt en leert u onder meer hoe u een afloop of zelfs een foliepreeg correct aanmaakt.

Zijn uw drukbestanden in orde?

Voor het drukken van stickers zijn correct opgemaakte drukbestanden een belangrijke voorwaarde. Wilt u er zeker van zijn dat uw bestand helemaal in orde is, bestel dan onze Drukbestandenservice. Onze specialisten zullen dan uw bestand controleren en waar nodig corrigeren. Hiermee voorkomt u onaangename verrassingen en zorgen wij dat de stickers zo gedrukt worden als bedoelt!

Maakt u of uw ontwerper de drukbestanden op? Zorg er dan voor dat deze voldoen aan onze aanleverinstructies.

Een proefdruk laten maken

Bestel een proefdruk om er zeker van te zijn dat uw etiketten er precies zo uitzien als uw ontwerper het voor ogen had. Met onze proefdrukservice hebt u de mogelijkheid om uw etiketontwerp vooraf als test te laten drukken – onder echte drukomstandigheden en op het door u gekozen materiaal. Zo bent u er zeker van dat uw etiket eruit zal zien zoals u wilt.

Proefdrukopties bekijken

Dit zijn wij!

Wilt u meer weten over het team en onze filosofie ? Wij stellen ons graag voor!

Voor vragen of advies:

Heeft u nog vragen? Of bent u op zoek naar iets speciaals? Wij verschuilen ons niet achter onze website!
Persoonlijk advies is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar: telefonisch (+31) (0)30 808 05 97 of per email: info@unieketiket.nl
Wij helpen graag!

Vragen? WiJ
helPen u graag!