Calculator

Online
berekenen
Klanten-
service
(+31) (0)30 808 05 97

Etiketten voor flessen: op maat bedrukt op rol

De voordelen van unieketiket.nl

etiketten_voor_flessen

Materialen en vormen voor etiketten voor flessen

unieketiket.nl is uw partner voor het bestellen en bedrukken van gepersonaliseerde etiketten voor flessen (bijvoorbeeld wijnen, champagnes, sterke dranken, bieren, vruchtensappen, water, etc). Onze labels op rol kunnen direct verwerkt worden met uw geautomatiseerde afvullijnen, etiketteermachine, of voor handmatige verwerking van etiketten. Onze materialen, afwerkingsmogelijkheden en druktechnieken zijn zeer geschikt voor etiketten voor verpakkingen en flessen. Bij unieketiket.nl is ook het geen probleem uw flesetiketten te bestellen in gepersonaliseerde vormen en ontwerpen

De afwerkingen en beschermende lakken die unieketiket.nl biedt verfraaien en beschermen uw flessenetiketten voor een fraai uiterlijk gedurende de levensduur van uw producten. Ideaal dus voor producten die lang houdbaar zijn of onder zware omstandigheden bewaard moeten worden.

Uw flesetiketten bestellen bij unieketiket.nl

Het beheren en ontwerpen van uw flessenetiketten is zeker geen gemakkelijke taak. U bent als producent waarschijnlijk niet direct gespecialiseerd in de etiketmaterialen, ontwerpmogelijkheden en druktechnieken die komen kijken bij het produceren en drukken van flesetiketten op rol. Dankzij onze ondersteuning bij uw projecten, onze moderne digitale persen en hoge kwaliteit materialen profiteert u van de beste afdrukkwaliteit voor uw flessenetiket. Indien nodig helpen wij u graag met het doorlopen van het volledige bestelproces.

Als tijd een belangrijke factor is, kunnen we zorgen dat uw etiketten binnen 5 werkdagen of zelfs bij bepaalde voorwaarden binnen 48 uur geproduceerd worden. Met name geschikt voor iedereen die zijn etiketten “eergisteren” nodig heeft!

Wat kost het bedrukken van flesetiketten ?

Het bestellen van etiketten voor uw flesverpakkingen kan volledig online worden gedaan bij unieketiket.nl. Ook het berekenen van de prijs! unieketiket.nl heeft een handige calculator waarmee u direct kunt zien hoeveel uw etiketten kosten! Deze prijscalculator is erg eenvoudig in gebruik: u hoeft alleen het aantal benodigde etiketten, de vorm, het materiaal, de afmetingen van het etiket en eventuele afwerkingsopties in te voeren. Daarna ziet u direct uw prijs en levertijd!

Inspiratie nodig voor uw product of merk?

Bent u bezig met het introduceren van een nieuwe drankje, bent u een startende ondernemer of bezig met een vernieuwing van uw merk? Laat u dan inspireren door ons gratis materialenboek met bedrukte voorbeelden in verschillende materialen en met verschillende afwerkingen en druktechnieken. Ook kunt u diverse etiketontwerpen bekijken van onze klanten in de etikettengalerij.

Gratis materialenboek bestellen

Wilt u met eigen ogen zien hoe de materialen en afwerkingen eruitzien? Bestel ons gratis materialenboek! In het boek zijn voorbeelden opgenomen van onze meest gangbare materialen en afwerkingen. Het boek bevat ook kleine samples van de materialen waarmee getest kan worden, zo kunt u er zeker van zijn dat u het juiste materiaal kiest voor uw toepassing.
In het materialenboek vindt u daarnaast handige tips en uitleg over de opmaak van drukbestanden, onze diensten en services en nog veel meer! Het gratis Materialenboek is hier te bestellen.

Een proefdruk laten maken?

Wilt u 100% zeker zijn dat uw labels bij de eerste bestelling er meteen perfect uitzien? Bestel dan een proefdruk van uw ontwerp. Bekijk welke optie bij u past.

Heeft u nog vragen?

Heeft u advies nodig? Of bent u op zoek naar iets specifieks? Ook al zijn wij een onlinedrukkerij, persoonlijk advies blijft toch een cruciaal onderdeel van onze kwaliteit. Wij nemen de tijd om alle individuele wensen van onze klanten werkelijkheid te laten worden, of om op mogelijkheden te wijzen die misschien nog niet eerder zijn overwogen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur bereiken op telefoonnummer (+31) (0)30 808 05 97. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen: info@unieketiket.nl, voor al uw vragen.

Zie ook etiket op rol oplossingen voor:

Andere Nuttige links

Vragen? WiJ 
helPen u graag!